Fudbal

[ Izvor: sportske.net ]

26. 09. 2020. 18:16 0

VAR i penal u 100. minutu za pobedu Junajteda (VIDEO)

Mančester Junajted je pobedio Brajton u gostima rezultatom 3:2 u ludoj utakmici i posle 100 minuta fudbala.

 

Brajton je bio bolji rival, poveo preko Mopaja iz penala, preokrenuo je Junajted autogolom Danka i pogotkom Rašforda. Brajton se vratio u petom minutu nadoknade, ali je onda VAR "spasao" Junajted u 100. minutu, sudija je svirao kraj, pa posle signalizacije pokazao na belu tačku. Bruno Fernandeš pogađa iz penala za 2:3!

Brajton je danas PET puta pogodio okvir gola, što dovoljno pokazuje koliko je Junajted danas imao sreće, no da krenemo redom...

Brajton je bio bolji rival, i od početka je jasno stavio do znanja da ga ne zanima što je preko puta veliki Mančester Junajted. Poterov tim je, za razliku od Solskjerovog, imao ideju i znao je šta treba da radi u napadu i utisak je da su stative sačuvale bodove Junajtedu.

 

Tragičar je bio Trosar koji je čak tri puta pogodio okvir gola. Već u devetom minutu je prvi put pripretio, De Hea je već bio savladan, ali se isprečila stativa.

U 21. minutu, ponovo je Trosar pokušao sa nekih 18 metara, lopta je ovaj put zakačila desnu stativu i završila u gol autu.

Junajted je uzvratio u 33. minutu kada je Grinvud pogodio, ali je prethodno asistent Marsijal bio u ofsajdu, pa je gol opravdano poništen.

U uzbudljvom finišu prvog poluvremena, Brajton je zasluženo došao u vođstvo pošto je Bruno Fernandeš napravio penal. Napadač Brajtona Mopaj je "panjenkom" maestralno pogodio za 1:0.

Ipak, u samoj nadoknadi vremena, Junajted je uz dosta sreće uspeo da izjednači. Posle Brunovog prekida, Matić je sa druge stative vratio loptu u peterac, a Dank je postigao autogol za 1:1.

Početak drugog dela igre doneo je nova uzbuđenja. Pol Pogba napravio prekršaj, sudija je pokazao na belu tačku, ali se predomislio kada je pogledao VAR.

Domaći nisu ni stigli da se oporave od toga, i u 52. minutu Rašford je pogodio, ali je VAR ponovo poništio zbog ofsajda.

Ipak, tri minuta kasnije, Fernandeš pronalazi Rašforda, ovaj put pogađa za preokret i vođstvo Junajteda - 1:2.

Uprkos tome, Brajton je nastavio da igra svoju igru, da stvara šanse, ređali su se promašaji Marča, Trosara koji je i treći put bio zamalo neprecizan.

I onda, najluđa završnica u skorije vreme - Brajton je petom minutu nadoknade zasluženo izjednačio. Marč je ostao sam na drugoj stativi i glavom izjednačio na 2:2.

Tu nije bio kraj, Junajted je krenuo u poslednji napad, Megvajer je tukao glavom, Brajton se odbranio i sudija je svirao kraj. Ipak, VAR je signalizirao da sudija pogleda situaciju kada je Megvajer šutirao i na usporenom snimku se videlo da je Mopaj igrao rukom i sudija je vratio igru i pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač bio je Bruno Fernandeš za veliku pobedu, uz ogromnu sreću za goste.

Ako Junajted nastavi ovako da igra, teško da će im se sreća ponovo ovako osmehnuti, igra je ponovo bila ispod očekivanja. S druge strane, Brajton već treći put ove sezone pokazuje da nikome neće biti lak zalogaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati