Fudbal

Direktno.rs

23. 09. 2020. 15:57 0

MESI I KR7 AUT Levandovski, Nojer ili De Brujne igrači sezone

Ni Lionel Mesi, ni Kristijano Ronaldo. Golgeter Bajerna Robert Levandovski, golman i kapiten osvajača Lige šampiona iz Minhena Manuel Nojer i mozak igre Mančester sitija Kevin de Brujne trojica su kanidata za UEFA igrača minule sezone Lige šampiona.

Evropska kuća fudbala najavila je da će ime najboljeg igrača za minulu sezonu 2019/20. objaviti na žrebu za Ligu šampiona 1. oktobra u Nionu, a sutradan će objaviti i najboljeg u Ligi Evrope.

Logično je bilo da pri glasanju Mesi i Nejmar dele četvrto mesto sa 53 glasa, da Tomas Miler (41) bude šesti, a da na listi mesta nađu Kilijan Mbape (39), Tijago Alkantara (27), Džošua Kimih (26) i Kristijano Ronaldo (25).

Realno je da neko od igrača Bajerna ponese titulu najboleg jer su igrali maestralno tokom cele sezone. Levandosvki je na 47 mečeva postigao 55 golova u sezoni, sa 15 u Ligi šampiona je daleko najefikasniji dok je Nojer bio oslonac, pogotovo odbranama protiv Liona i u finalu protiv PSŽ bio i junak šeste evropske krune svog tima.

De Brujne je Sitiju doprineo sa 13 golova i 20 asistencija, ali teško da je dobio više glasova od tandema iz Bajerna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati