Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Marca.com ]

22. 09. 2020. 12:17 0

SKANDAL Suarez varao na "italijanskom", policija istražuje

Skandal u Italiji i to na polaganju ispita za italijanski jezik. Urugvajski as Barselone Luis Suarez navodno je varao na ispitu za italijanski jezik u Peruđi koji je trebalo da mu pomogne da dobije italijansko državljanstvo, preneli su španski mediji.

Italijanska policija je pokrenula istražne radnje jer ima snimljene razgovore sa "određenim licima" povezanim sa Suarezom na koljima se čuje "Zaradite 10 miliona, morate da položite ispit", "ako ne možete da konjugirate glagole vi govorite samo u infinitivu", "recite koju ocenu dajem i to je to", "ako ne odobrite, staviće nam bombu", "dobro smo ga pripremili, on pamti deo ispita"...

"Marka" je došla i do policijskog dokumenta u kojem se kaže:

- Nepravilnosti su se pojavile na testu za izdavanje sertifikata za italijanski jezik sproveden 17. septembra od strane urugvajskog fudbalera Luisa Alberta Suareza Dijaza, neophodnim za dobijanje italijanskog državljanbstva.

Odgovorni veruju da je Suarez unapred platio da zna pitanja na testu i imao je spremne odgovore. Policija vrši istragu i u Univerzitetu u Peruđi. Navodno je zbog ove afere i stopiran tgransfer u Juventus.

Međutim, transfer Morate znači i da će Luis Suarez definitivno u Atletiko Madrid za platu od 9.000.000 evra po sezoni jer Dijego Simeone nikad ne bi poslao Španca da nije dogovorio Urugvajca. Katalonski mediji tvrde da Barselona sem opraštanja duga pokušava da u ovom poslu iskamči i neko obeštećenje mada je sve izvesnije da će im se ponovoti slučaj Davida Vilje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati