Fudbal

Direktno.rs

22. 09. 2020. 11:26 0

TRANSFERI DANA Morata "Damin", Vidal Interov

Alvaro Morata sleteo je u Torino, nalazi se na lekarskim pregledima i očekuje se da pojača Juventus, dok je Vidal parafirao za Inter.

Morata se vratio u Juventus za koji je igrao od 2014 do 2016. godine. Zna ga trener Andrea Pirlo u dušu iako je hteo Džeka, platiće devet miliona evra za pozajmicu i dobiti naslednika Gonzala Igujna a potencijalnog partnera ili samo puku rezervu Kristijana Ronalda. Postoji i otkupna klauzula po kojoj "Stara dama" može da otkupi napadača od Atletiko Madrida za 45 miliona evra.

Madridska Marka opisuje Moratu kao zlatnu koku za klubove i menadžere jer su Real, Juventus, Čelsi i Atletiko Madrid za poslednjih 10 godina sve njegove transfere platili 205.000.000 evra! Nijedan španski igrač nije toliko novca doneo poslodavcima.

Barselona se pozdravila sa Arturom Vidalom koji je od danas i zvanično novi član Intera iz Milana. Čileanac se vraća u Italiju posle pet godina, potpisao je ugovor na dve plus jednu sezonu sa timom Antonija Kontea kod koga je igrao sjajno sve tri sezone u Juventusu od 2011. godine.

A, šta će Edein Džeko, pitaju se u Italiji jer napadač Rome nije igrao na startu lige zato što je čekao dogovoren transfer u Juventus. Ko ga je "izbušio" saznaće se uskoro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati