Fudbal

Milan Zarić

20. 09. 2020. 19:18 0

Prvi gol u sezoni: Majstorija Tadića! (VIDEO)

Fudbaleri Ajaksa su u drugom kolu holandskog prvenstva ubedljivo na svom terenu savladali RKC Valvajk sa 3:0, a ovaj meč je obeležio naš Dušan Tadić golom i asistencijom.

As "orlova" se nije u prvom kolu upisao u strelce, ali je to ispravio već danas i u drugom meču sezone je postigao prvenac. I to na kakav način!

Igrao se 10. minut meča na "Johan Krojf areni", igrači Ajaksa su odigrali dugu akciju, da bi lopta došla do Tadića. On je bio okrenut leđima golu RKC-a, međutim to mu nije smetalo da udarcem preko glave matira golmana protivničke ekipe! Majstorija!

Do poluvremena je pitanje pobednika već bilo rešeno, pošto je Zakarija Labjad duplirao prednost, da bi tačku na meč stavio Martinez u 73. minutu posle asistencije Dušana Tadića.

Inače, pobeda "kopljanika" na ovom meču mogla je da bude i ubedljivija, međutim golovi u 13. i 56. minutu su poništeni zbog faula u napadu, odnosno ofsajda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati