Fudbal

Direktno.rs

20. 09. 2020. 15:11 0

ZIDANOVA ODLUKA Jović stigao na "Anoetu"

Trener Real Madrida Zinedin Zidan navodno je doneo odluku šta će sa Lukom Jovićem u ovoj sezoni, brujali su mediji. Izgleda su ponovo omanuli sa izvorom informacija jer je umesto u avionu za Italiju, Nemačku ili Francusku, srpski napadač stigao sa saigračima avionom u San Sebastijan na večerašnji meč sa Sosijedadom (21.00).

Jović je stalna tema glasina, ali jasno je isto tako da Real još uvek nije kupio pojačanje na mestu napadača već je Karemu Benzemi jedina jaka alternativa Luka Jović. Zidan je na "Anoetu" odveo ekipu bez Azara, Iska, ali su ostali tu, a Benzemi u napadu konkurišu Jović, dok su Majoral, Vinisijus Pašeko i Rodrigo više krilni napadači.

Srpski napadač će biti na "Bernabeu" sve dok to bude želeo Zidan, a treba reći da je francuski stručnjak već tri puta u poslednja dva meseca demantovao medijske glasine da će Jovića slati na pozajmice. Da je u tome čvrsto rešen već bi poslao Luku na pozajmicu ili ga prodao Milanu, Napoliju, Monaku. Sužava se i manevarski prostor za eventualni odlazaka Jovića na pozajmicu jer su svi jači klubovi koji mogu da ga pozajme i daju mu "jaku" platu rešili pitanje napadača. Ostaje Roma, možda Milan, Herta... Videćemo, ali Jović večeras nosi beli dres Reala i u konkurenciji je za meč protiv Sosijedada.

Ekspedicija Reala stigla je sa tri sata zakašnjenja u San Sebastijan jer je prvobitno let bio otkazan jer su mehaničari imali problem sa hidraulikom u avonu pa su "beli" morali drugom rutom na odredište. Nije bilo drame, kažu španski mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati