Fudbal

Direktno.rs

20. 09. 2020. 11:49 0

Partizan i Vojvodina dobili sudije za Belgiju

Duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Šarlroe i Partizana poveren je Škotlanđaninu Bobiju Madenu, dok će u Liježu duel Standarda i Vojvodine voditi Austrijanac Harald Lehner.

Meč koji se 24. septembra od 19.00 časova igra u Belgiji dodeljen je kvalitetnom sudiji koga je naša javnost više puta upoznala jer je sudio dva puta Crvenoj zvezdi, protiv Kelna u Beogradu (1:0) i protiv Bajerna u Minhenu (0:3), kao i Vojvodini 2012. godine protiv Suduve (1:1).

Sudio je i našoj A selekciji dva puta i to mečeve protiv Ukrajine (2:2) i protiv Nemačke (1:1) prošle godine, kao i protiv Litvanije u Ligi Nacija 2018. (1:0). Arbitrirao je i u mečevima naše mlade i omladinske selekcije. Važi za korektnog arbitra, koji se vrlo dobro kreće, ima osećaj za igru.

Vojvodina istog dana od 20.00 časova igra protiv Standarda u Liježu, a meč je poveren Austrijancu Haraldu Lehneru. Ni on nije nepoznat našoj javnosti jer ga navijači Partizana pamte po dobrom suđenju u Alkmaru kada su 2015. pobedili AZ 2:1. Iste godine vodio je i prijateljski meč naše selekcije protiv Azerbejdžana (4:1).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati