Fudbal

Direktno.rs

17. 09. 2020. 12:32 0

16 UTAKMICA KAZNE Nejmaru dve, Kurzavi šest...

Disciplinska komisija FF Francuske bila je rigorozna prema učesnicima tučeu derbiju izmešu PSŽ i Olimpika pa je izrekla čak 16 mečeva kazne! I to nije sve jer za dva najteža ispada traže dodatne izjave te že posle njih biti izrečene i kazne za Gonzalesa i Di Mariju.

Za pet crvenih kartona posle fizičkog obračuna igrača, Nejmar je sjajno prošao sa samo dva meča neigranja plus jedfan uslovno, od kojih je jedan odradio sinoć protiv Meca, isto je kažnjen njegov saigrač Paredes, dok je levi bek Leon Kurzava kao inicijator tuče sa Amavijem dobio čak šest mečeva suspenzije.

Amavi iz Olimpika je kađnjen sa tri meča suspenzije a Benedeto jednom. Disciplinci su tražili dodatne izjave od Alvara Gonazelesa (Olimpik), koji je navodno na rasnoj osnovi vređao Nejmara i od Anhela Di Marije (PSŽ) zbpog pljuvanja protivnika. Njih dvojica će morati i usmeno disciplincima da obrazlože ceo slučaj 23. septembra, kada se očekuje da budu i kažnjeni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati