Fudbal

Milan Zarić

14. 09. 2020. 22:52 0

PREŠAO GRANICU Objavio skandaloznu montažu Nejmara

Fudbaleri PSŽ- a i Marseja odigrali su u nedelju meč pun varnica, u ovom duelu su deljeni crveni kartoni, bilo je tuče, optužbi za rasizam, a sve je nastavljeno i dan posle meča. Za to se pobrinuo as Marseja Dimitri Paje.

Najbolji igrač tima sa "Velodroma" je tako danas postavio na svojim profilima na društvenim mrežama skandaloznu fotomontažu, a u glavnoj ulozi je bio Nejmar, koji je dobio crveni karton zbog udaranja protivnika, da bi nekon toga optužio Alvara za rasizam.

U Marseju su svi, logično, na strani Alvara, uključujući i ratobornog Pajea koji se i sam nekoliko puta žestoko zakačio s Parižanima u derbiju.

Na Tviteru je Francuz objavio montiranu fotografiju nogometaša Marseja na kojoj je u fokusu Alvaro koji u rukama drži psa s Nejmarovim licem. Ovaj postupak je dodatno podigao buru u Francuskoj, a svi se slažu u jednom - as Marseja je prešao granicu dobrog ukusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati