Fudbal

Milan Zarić

11. 09. 2020. 09:38 1

Napustio Juve, ali napunio džepove

Gonzalo Iguain nakon četiri godine napušta Juventus, međutim nije ostao praznih ruku nakon što je raskinuo ugovor sa aktuelnim šampionom Italije.

Trener "stare dame" Andrea Pirlo je prilikom dolaska odmah rekao Iguainu da neće računati na njega, pa su pregovori oko raskida ugovora trajali nekoliko nedelja.

Nakon što je Nikolas Iguain, Gonzalov agent, pre nekoliko dana stigao u Torino, pregovori su intenzivirani, pa je pronađen i zajednički jezik.

Naime, Argentinac je za raskid ugovora od Juventusa dobio čak četiri miliona evra, odnosno nešto više pod polovine njegove godišnje plate.

Inače, iskusni napadač će sada put SAD, gde će potpisati za Inter Majami, te će se tako pridružiti dosadašnjem saigraču Blezu Matuidiju, koji je pre nekoliko nedelja napustio prvaka Italije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati