Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

24. 08. 2020. 19:45 1

"Nema tenzija, Albanci prilaze da se fotografišemo"

Došli smo da igramo fudbal. Ništa drugo me ne zanima. Nisam osetio nikakvu vrstu tenzije u Tirani, čak mi je dosta ljudi prišlo sa željom da se fotografišemo - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković na konferenciji za medije uoči duela drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa albanskom Tiranom.

- Znamo šta nas čeka, upoznati smo sa kvalitetima i stilom igre kakav neguje Tirana. Imali smo vremena za odmor posle Proletera i za detaljnu pripremu ove utakmice. Bez straha ulazimo u meč. Poznajemo ekipu Tirane dovoljno, sastavljeni su od mladih i iskusnih igrača, imaju individualan kvalitet, brzinu, dobar blok, organizovani su i znaju šta hoće - rekao je Stanković, dodavši da će sve zavisiti od njegovih izrabranika.

S obzirom na to da se igra samo jedna utakmica, Stanković smatra da to nosi određen rizik, ali uzda se u sopstveni rad.

- Može svašta da se desi, nema popravnog, ali zato se sprema, radi i proučava protivnik kako bi se rizik sveo na minimum. Moraš da umeš da iskontrolišeš emocije, tenziju i da rad preneseš na igru koju očekuješ. Fudbal se igrao i pre i posle mene. Ako razmišljam o svojoj sudbini na osnovu jednog meča i o tome šta će biti sutra, onda sam u početku izgubio - zaključio je trener crveno-belih.

Meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Tirane i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 časova na stadionu "Er Albanija".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati