Fudbal

Milan Zarić

15. 08. 2020. 16:02 0

SO NA RANU Ako Bajern osvoji LŠ, Barsa plaća pet miliona

Fudbaleri Barselone su sinoć doživeli debakl u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto su poraženi od Bajerna sa 8:2, a obrazi posle takvog brodoloma i dalje bride. Sada, dan nakon utakmice, pojavila se informacija zbog koje će Katalonci svim srcem navijati da se nemački šampion ne popne na krov Evrope.

Razlog je pre svega materijalne prirode, jer ako Levandovski, Miler, Nojer i ekipa pokore kontinent, Barsa će ostati bez pet miliona evra. I sve to zbog Filipea Kutinja.

Naime, Barsa je napravila očajnu procenu na početku sezone, pa je brazilskog plejmejkera poslala na pozajmicu u Bajern. On je sinoć sa dva gola nokautirao Katalonce, ostavio ih bez šanse da osvoje "ušati" trofej i pritom doveo bivši klub u situaciju da zavuče ruku u kasu.

Jer, kada je Barselona dovela Kutinja iz Liverpula za 160 miliona evra obavezala se da će "crvenima" isplatiti pet miliona evra u slučaju da Kutinjo osvoji Ligu šampiona. U ugovoru nije precizirano u dresu kog kluba, pa je jasno da su Katalonci napravili veliku grešku i da su očajno procenili situaciju u letnjem prelaznom roku.

Sada im ostaje samo da navijaju protiv Bajerna, u suprotnom - doživeće nove gubitke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati