Fudbal

Direktno.rs

14. 08. 2020. 19:38 0

DAN POSLE MEČA Savić u ranama (FOTO)

Fudbaleri madridskog Atletika eliminisani su sinoć iz Lige šampiona, pošto su u četvrtfinalu u Lisabonu poraženi od Lajpciga sa 1:2, a ovaj duel će što pre želeti da zaboravi Stefan Savić, crnogorski reprezentativac.

Jer, u prvom poluvremenu je stameni defanzivac doživeo povredu glave, budući da se sudario sa Halstenbergom, igračem Lajpciga, posle čega je dobio rasekotinu. Međutim, ni to ga nije omelo da završi meč, stisnuo je zube, te je u zavojima nastavio da vodi bitke sa upornim napadačima nemačkog tima.

Međutim, na kraju se duel nije okončao onako kako je Savić želeo, jer je Lajpcig slavio sa 2:1, i to nakon toga Adamsa, čiji je šut ka mreži "jorgandžija" skrenuo upravo nekadašnji defanzivac Partizana, Mančester sitija i Fjorentine.

A dan nakon bolnog poraza i eliminacije iz Lige šampiona Savić je obelodanio kako sada izgleda ta povreda glave. Rasekotina ne izgleda nimalo dobro, a u kakvom je stanju sada crnogorski reprezentativac, uverite se u priloženoj fotografiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati