Fudbal

M. Z.

14. 08. 2020. 16:44 0

TRANSFER LETA Napustio Čelsi i potpisao za Arsenal

Arsenal je u petak ozvaničio prelazak Vilijana u ovaj klub. Brazilac je potpisao trogodišnji ugovor nakon što mu je istekao onaj koji je imao sa Čelsijem.

Brazilac je kao slobodan igrač napustio Čelsi i prešao je u redove ljutog rivala Arsenala.On je u Arsenalu dobio trogodišnji ugovor i bolje uslove nego u Čelsiju, koji je po navodima medija, nudio ugovor na dve sezone ovom 32-godišnjem igraču.

- Verujem da je on igrač koji će napraviti razilku kod nas. Imali smo jasnu ideju da pojačamo ofanzivni deo veznog reda i pozicije krila. Vilijan može da igra na tri ili četiri pozicije, ima iskustvo i ambiciju. Impresionirala me njegova želja da dođe ovde - rekao je menadžer Arsenala Mikel Arteta.

Tokom većeg dela proleća traje saga oko Vilijana, najpre je bilo izvesno da će on po isteku ugovora otići u Barselonu, a zatim je bilo izvesno i da ostaje u Čelsiju. Ipak, igrač i klub se nisu dogovorili oko trajanja ugovora.

Povoljnije uslove izgleda je ovaj krilni igrač dobio u Arsenalu, a deluje i da mu je interesantnije da ide u mlad tim koji predvodi Mikel Arteta i gde je jedan od funkcionera Brazilac Edu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati