Fudbal

Sašo Ilijoski

11. 08. 2020. 16:20 0

Vulić je evropska marka

Miloš Vulić je i u ovoj sezoni pokazao da je evropska marka Crvene zvezede iako još uvek kod trenera Dejana Stankovića ne uživa poverenje koje bi trebalo na osnovu kvaliteta koje ima.

Zvezdina "sedmica" je za 68 minuta na terenu u prva tri kola Superlige postigao dva fantastična gola, za onaj iz slobodnog udarca protiv Novog Pazara dobio je sat od FSS ua gol kola, a i ovaj protiv Mačve je još jedan u nizu "skupljača satova" sa Marakane. Moderan je igrač, odlične tehnike, dobrih rešenja a brzinom lopte im pasa nadoknađuje motoriku.

Sve to vide na zapadu, Torino, Verona, Krotone su ga već skautirali i stavili u letnje planove ali dolaskom Gelora Kange izgleda da za 23-godišnjeg Kruševljanina opet nema mesta u startnoj postavi Crvene zvezde. Trener Stanković je u januaru Vulića označio kao jednog od četvorice fudbalera koji nisu na prodaju, ali od zimskih priprema davao mu je što zbog subjektivnih, što zbog objektivnih (povreda) okolnosti malu minutažu. Svega 156 minuta u prošloj polusezoni.

- Drago mi je što sam iskoristio vreme na terenu da postignem novi pogodak. Svakako, to je u drugom planu jer me pre sve ga raduje što na trećem maču zaredom nismo primili gol. Mačva je bila teško gostovanje za nas, otvorilo smo utakmicu kako treba i priveli je kraju na najbolji mogući način. Zadovoljan sam igrom, jer posle veoma napornih priprema, još uvek nismo došli do svežine. Međutim, pokazujemo da je jedan dobar rad iza nas i da napredujemo kao ekipa, ali i pojedinačno – naglasio je Vulić posle meča - Naravno da mi imponuje što će ponovo moj pogodak biti u konkurenciji za gol kola. Do sada sam postigao mnogo lepih golova i do sada sam tu laskavu nagradu dobio tri ili četiri puta. Nadam se da će tako biti i sada, a neću se zaustaviti na tome.

Vulić je evropska marka igrača, trener Stanković to sigurno zna, ali bi trebalo i više da veruje u igrača ovakvog kova jer od njega može u tom slučaju i mnogo više da dobije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati