Fudbal

[ Izvor: Marca.com ]

11. 08. 2020. 06:29 0

ZIDANOV REMONT Odlaze Bejl, Marselo, ali i Jović

Real Madrid je sezonu završio eliminacijoim u osmini finala Lige šampikona od Mančester sitija, a to je bio dovoljno dobar razlog da, kako pišu španski mediji trener Zinedin Zidan napravi transfer lisatu od devet imena na kome je i Luka Jović, piše "Marka"

Španci su Zidanovu listu okarakterisali kao "potpuni remont", ali ovo je više restart sistema jer od devetorice fudbalera samo su Marselo i Isko bili delimično standardni, dok su Lukas Vaskez, Marijano Dijaz, Brahima Dijaz, Načo, Luka Jović imali status rezervista a Geret Bejl, ulogu "pezetera", kao i Hames Rodrigez.

Šta će biti sa Lukom Jovićem teško je odgonetnuti jer mediji pišu da odlazi, Zidan tvrdi da ostaje. I tako danima u krug. Stoji da je srpski napadač imao sezonu za zaborav pre svega zbog povreda, banalnosti oko pandemije koronavirusa, ali i da ga ceni Niko Kovač i da bi ga doveo u Monako. S druge strane, Geret Bejl će otići sa "Santijago Bernabeu" tek kad mu izbroje 34 miliona evra koliko mu preostaje do kraja dvogodišnjeg ugovora, Rodrigez ima veliku platu, kao i Marselo i Isko.

Španski mediji pišu da je Florentino Perez potvrdio velike promjene, ali i kupovinu nekolimo pojačanja, ali da bi se oslobodio viška moraće debelo da plati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati