Fudbal

Direktno.rs

10. 08. 2020. 11:07 0

AMPLITUDE Partizan od "bruka i sramota" do goleade

Od "bruka i sramota", do "dobro, ubedljivo, dopadljivo". Partizan je za tri dana navijačima pokazao dve različite slike, onu čemernu protiv Novog Pazara uz poraz od 3:2 i onu da kažemo uobičajeno dobru u trijumfu nad Javorom 4:0.

Trener Savo Milošević zna vrlo dobro da se ovakvim amplidutama u igri i gubi titula, ali se nada kao i igrači crno-belih da crnih dana neće biti. Ili da ih bude najmanje moguće. Nije krio Milošević da je debi Makija Banjka, ali i odluka da desnog beka igra Aleksandar Lutovac a levog Brežančić može da bude rizičan potez ali na sreću ceo tim je igrao homogeno, pa se neuigranost zadnje linije nije praktično ni osetila.

- U Novom Pazaru je bio loš dan. Sramota nas je toga. Verujem u ovu ekipu - rekao je iskusni levi bek Rajko Brežančić - Nisam dugo igrao, samo prijateljske utakmice. Igrali smo protiv dobre ekipe Javora, imali sreće da je golom rano otvorimo. Bilo je mnogo promena u timu, rotacija, ali pokazali smo karakter, kakva smo ekipa i zasluženo smo osvojili tri boda. Bilo je teško, čak je i na treningu teško kada se izmešamo, ali dobro smo se snašli, pomagali jedni drugima, najbitnije je da smo pobedili.

Pamtiće se meč u Humskoj po golu Sadika petom a posle greške golmana, ali i pogodak Sejdube Sume glavom u stilu Sava Miloševića.

- Ubedljivo smo pobedili i vrlo sam zadovoljan kako smo odigrali i načinom na koji smo igrali. Osećali smo se užasno posle prošle utakmice i pronašli smo način da se motivišemo i da na ovoj utakmici damo sve od sebe da ostvarimo tri boda, pa smo to i učinili - izjavio je Suma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati