Fudbal

Sašo Ilijoski

10. 08. 2020. 10:47 0

"Makni se Tomane", vreme je za Krstovića

Nikola Krstović je konačno probio led, postigao je protiv Mačve prvenac za Crvenu zvezdu u zvaničnim mečevima ali i pokazao na delu da je pravi centarfor, kvalitetan, hitar, spretan i što je najvažnije "gladan" pogodaka i uspeha.

Prvenac pa ofsajd (kad se zaledi slika i upotrebi VAR), ali to je trebalo da procenjuje drugi pomoćni sudija koji nije imao baš najjasniju situaciju. Pričamo ovde o Krstoviću, modernom napadaču kome je Dejan Stanković uskratio zimus šansu da već u prolećnom delu pokuša da zaradi minutažu i golove već ga je poslao, možda i za njegovo dobro, u Grafičar. Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Tomane su logično imali prednost, ali sada je Stanković odlučio da veruje svom instinktu i da Krstoviću polako daje šansu. I ona nije uslovljeno pravilom o dva bonusa...

Prvi put je stasiti Crnogorac bio starter i odmah je postigao sjajan gol, pao je u duelu sa rivalom, poskočio hitro kao mačka i gađao tamo gde golman ne stiže. Više umeće nego snalažljivost što govori koliko u njemu ima potencijala a sa koliko želje igra. Na prvi kiparskim pripremama kod Dejana Stankovića, Krstović je zamolio Zvezdinog fotografa Nikolu Mitića da pokuša da napravi nekoliko fotografija. Kad je "uhvatio kadar" isprečio mu se Tomane pa mu je Nikola vikao "mak' se Tomane, mak' se". To je postala interna šala, ali posle meča sa Mačvom prerasta u ozbiljnu priču.

Zvezda ima jak potencijal u Krstoviću, napadaču koji je još uvek bonus i sigurno nekome koji će na poverenje uzvratiti igrom i golovima.

- Ovo je moja prva utakmica koju sam počeo kao starter otkako je trener Dejan Stanković. Imao sam silnu želju da postignem pogodak. To se i ostvarilo, još jednom sam postigao pogodak, ali je on poništen. Sve što smo se dogovorili u svlačionici ispoštovali smo na terenu. Pružili smo maksimum i to je donelo rezultat. Od prvog minuta krenuli smo u napad na gol domaćina, dok se ekipa Mačve koncentrisala na kontra napade. Međutim, mi smo se pitali tokom čitavog meča, bilo je još prilika, ali bitno je da ovako nastavimo. Verujem da igra koju Stanković želi da nametne dolazi do izražaja. Idemo da radimo još jače i bolje, jer nas očekuju novi izazovi – istakao je Krstović.

Makni se Tomane, vreme je za Krstovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati