Fudbal

Sašo Ilijoski

07. 08. 2020. 15:13 0

ZVEZDA Operacija Makeda od milion evra

Crvena zvezda je korak od promocije i trećeg kapitalnog pojačanja Federika Makede, a ceo posao crveno-bele koštaće milion evra.

Napadač Panatinaikosa prihvatio je platu od 50.000 evra neto mesečno uz jake bonuse za trofeje, plasman u grupne faze evrokupova. Odbio je finansijski jače ponude iz Emirata jer smatra da će preko Zvezde potpuno oživeti svoju karijeru koja je na početku u Mančester junajtedu izgledala kao iz bajke.

Čeka se samo da Panatinaikos prihvati 400.000 evra na ime obeštećenja pa da se Makeda uputi ka Beogradu i stavi paraf na trogodišnji ugovor. Sa Kataijem, Kangom i Makedom, trener Dejan Stanković će imazi zaista jak naladački potencijal za napad na Ligu šampiona.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je na jučerašnjem ručku sa Branislavom Ivanovićem saznao da ga neće imati ovog leta jer se Banetu još igra na Ostrvu, ali je zasukao rukave i raazleteo se da prodaje fudbalere kako bi izašao na "zelenu granu". Od Birmingema se nada da će za Matea Garsiju dobiti 2, 5 miliona evra, a od Krotonea još 1,5 za Miloša Vulića. Atalanta, Fiorentina, Roma, ali i još jedan gigant nadmeću se za Željka Gavrića a obeštećenje ide do četiri miliona evra, Olimpijakos bi naredne nedelje mogao da pošalje ponudu od dva miliona evra za Njegoša Petrovića. 

Neki igrači koji nisu u prvom planu a ne žele da sede na tribinama poput Veljka Simića, Dušana Jovančića, mogu da donesu "neki dinar".

Terziću na ruku ide što je prelazni rok produžen do 5.oktobra ali i treneru Dejanu Stankoviću mora da oslobodi svlačionicu i omogući da ima 25 igrača na treningu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati