Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

06. 08. 2020. 10:04 0

Katai: Gol na dar Pankovu za rođendan

Aleksandar Katai polako hvata svoj ritam, posle lepih prodora, asistencija, već u drugom kolu se upisao i u loistu strelaca. Potvrdio je pobedu Crvene zvezde nad Radničkim iz Niša 3:0 i od starta poveo crveno-bele u odbranu titule.

- Drago mi je što sam postigao prvenac u drugom mandatu u Crvenoj zvezdi. Mnogo mi znači što smo nastavili sa dobrim igrama i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu izgledati sve bolje na terenu. Pokazali smo u u poslednja dva duela do odlično sarađujemo, igramo jako lep fudbal. Trudimo se da ispoštujemo sve što šef stručnog štaba od nas zahteva i mislim da to rezultati pokazuju. Izašli smo iz priprema, oseća se umor, tako da će naše dobre igre tek doći do izražaja – istakao je vezista crveno-belih.

Najbolji strelac Superlige Srbije u sezoni 2015/2016 prvenac je posvetio rodjendancu Radovanu Pankovu.

- Gol posvećujem Raši, neka to bude poklon za njegov rođendan. Imao je dve prilike, međutim nije uspeo da postigne gol, zbog toga je ovaj pogodak posvećen njemu.

Vezistu crveno-belih obradovalo je što su Milan Borjan i defanzivci zabeležili još jednu "nulu".

- Pokazali smo da smo čvrsta ekipa, naročito kada igramo kod kuće. Svaki gol, svaka asistencija mnogo znače i predstavljaju dodatnu motivaciju, međutim najbitnije je da se osvoji titula i napravi dobar rezultat u Evropi – zaključio je Katai.

Crvena zvezda u nedelju gostuje Mačvi u Šapcu od 18.30 časova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati