Fudbal

Direktno.rs

05. 08. 2020. 13:38 0

SUPERLIGA SRBIJE Čuka i Voša na ispitu

Danas se nastavlja Superliga Srbije drugim kolom koji će obeležiti duel Vojvodine i Čukaričkog u Novom Sadu (21, tv Arenasport 2).

Novosađani su iz prvog derbija protiv TSC u Senti doneli samo bod (2:2), a poneli su i neke frustracije zbog kojih su tražili za dalje izuzeće sujdije Novaka Simovića (nije ih nigde oštetio). Šta je stvarno po sredi, neke druge stvari ili sama igra i forma tima, treneru Nenadu Lalatoviću odgonetnuće se večeras.

– Zaslužili smo pobedu u Senti, ali zaboravljamo taj meć jer nas očekuje još jedna teška i tvrda utakmica. Čukarički ima dobre igrače, dobro igraju i dobro su započeli sezonu. Međutim, igra se na našem terenu i nadam se da ćemo, kako vreme odmiče, sve više i više podizati našu formu. Samim tim, verujemo da možemo do prve pobede ove sezone – ističe napadač Vojvodine Momčilo Mrkaić.

Poletni Čukarički je s druge strane lako pobedio Inđiju na Banovom Brdu 3:0 i duel na Karađorđu od 21.00 čas (tv Arenasport 2) predstavljaće za trenera Aleksandra Veselinovića prvi pravi reper mogućnosti tima.

- Znamo da je Vojvodina fenomenalna ekipa, pokazali su to kroz Superligu, osvojili su kup. Iako idemo u goste, iako igramo protiv realno dosta kvalitetnijeg rivala nego što je to bila Inđija, ne treba ništa da menjamo u našem stilu igre. Drago mi je što je TV Arena prepoznala naš susret kao derbi kola, što će biti igran u centralnom terminu od 21 čas. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu, ali i dobar ishod po nas a to bi podrazumevalo da osvojimo tri boda - istakao je štoper Čukaričkog Stefan Šapić.

Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša i apsolutni je favorit. Kako zbog kvaliteta i izbora igrača, možda i više zbog fizičke pripremljenosti jer su Nišlije u treningu samo dve nedelje.

Slična je priča i kad je duel Novog Pazara i Partizana u pitanju. Crno-beli su znali da posustanu u Pazaru ali danas od 17.00 časova nema navijača, niti je Novi Pazar, koji je stvarao tim u hodu, dovoljno uigran i homogen da u ovom času parira.

Superliga 2. kolo, danas:

Inđija - Voždovac                            17.00
Novi Pazar - Partizan                     17.00 (tv)
Crvena zvezda - Radnički Niš       19.00 (tv)
Javor - Napredak                              19.00
Metalac - Mačva                              19.00
Bačka - Spartak                                19.00
Rad - TSC                                         19.00
Radnik - Mladost L.                         19.00
Zlatibor - Proleter                            19.00
Vojvodina - Čukarički                      21.00 (tv)

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati