Fudbal

04. 08. 2020. 23:49 0

Dončić sredio Kingse, ništa od plej-ofa

Nema više nade za Sakramento, teoretske šanse za plasman u plej-of zapada večeras je Kingsima ugasio Dalas i to pobedom u produžetku 114:110.

Nemanja Bjelica je kod Kingsa imao dabl-dabl učinka od 12 poena i 13 skokova, ali je podbacio Bogdan Bogdanović šutirajući 15-1, samo jednu trojku je pogodio iz osam pokušaja, 7-0 za dva! Uz to, Bogdan je bio neobično nervozan, imao je i konflikt sa trenerom Lukom Voltonom zbog nerezonskih ispucavanja. Kod Dalasa je briljirao Luka Dončić tripl-dablom od 34 poena, 20 skokova i 12 asistencija, dok je Boban Marjanović za skoro sedam minuta imao po koš, skok i asistenciju.

Imali su Kingsi sve u svojim rukama, vodili su 95:91, ali su primili trojku, pa koš, da bi Foks, najefikasniji igrač Kingsa, promašio šut za pobedu. Ušlo se u produžetke koje je prelomio Kleber trojkom 1,21 minuta pre kraja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati