Fudbal

Direktno.rs

02. 08. 2020. 22:51 0

Kaljari otpustio Valtera Zengu

Valter Zenga nije više trener Kaljarija, klub ga je otpustio jer nije uspeo da pobedi Milan u poslednjem kolu na "San Siru".

Uslov za opstanak na klupi bio je prilično nerealan (sedmo mesto) pa je očigledno da Kaljari nije bio zadovoljan Zenginim radom što govori bilan od samo tri pobede, četiri remija i šest poraza.

- Prvo je predsednika kluba da izabere ko će da trenira ekipu. Možda sam pogrešio što sam uopšte prihvatao ovaj posao, sa rokom trajanja do juna i nemogućim klauzulama. Jedna od njih je bila da na tabeli završimo do sedmog mesta ili mi ugovor neće biti produžen. Znam sam odmah da je to pogrešna odluka, da prihvatim to, ali nekada vas ponese izazov, a sada sam naučio još jednu lekciju - poručio je Zenga.

Kaljariji je iza leđa Zengio tražio novog trenera i mediji u Italiiji tvrde da su se dogovorili oko angažovanja bivšeg trenera Sasuola, Roma, Sampdorije Euzebija di Frančeska.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati