Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sky Italia ]

03. 08. 2020. 09:39 0

Konte ljut možda ode, Alegri prvi pik Intera

Inter je završio sezonu na drugom mestu sa bodom zaostatka za šampionom Juventusom i samo je potvrdio da sa trenerom Antoniom Konteom polako vraća onaj sjaj koji je izgubio kad je posle Lige šampiona otišao Žoze Murinjo, ali je nekadašnji selektor Italije nezadovoljan. Mediji pominju njegov odlazak, ali i najavljuju dolazak Masimilijana Alegrija.

Konte je posle pobede u Bergamu gde retko ko osvaja bod, preko "Skaj Italije" poslao je jasnu poruku upravi kluba i u neku ruku najavio odlazak ako ona ne bude shvaćena.

- Moja budućnost u Interu? Videćemo. Moj rad ovde nije prepoznat. Video sam mnoge napada na ekipu i mene i veoma malu zaštitu koja je došla od strane kluba. Ovih 82 boda su zaslužili igrači, ja i moj stručni štab. Ovo je moje - istakao je Konte.

Inter jeste propustio šansu da možda ugrozi Juventus ove sezone, ali formiran tim sa pojačanjima može jedini da skine sa trona "Damu" u narednoj sezoni. Mediji u Italiji ističu da je gazda Stiven Žang već u kontaktu sa Masimilijanom Alegrijem koji je i sa Milanom i sa Juventusom osvajao Skudeta. Konte ipak ima ugovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati