Fudbal

M. Z.

30. 07. 2020. 14:02 0

"Morate me platiti": Ibra ima posebne uslove za novi ugovor

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović probudio je fudbalere Milana u nastavku sezone, roso-neri igraju fenomenalno, obezbedili su i plasman u Ligu Evrope, pa već mogu polako da kuju planove za narednu sezonu. A jedan od glavnih ciljeva će biti da Ibra ostane na "San Siru".

Po svemu sudeći, švedski napadač će i naredne sezone nositi dres Milana, rukovodstvo kluba je spremno da mu ponudi novi ugovor, a plan je bio naredne sezone bude plaćen 4,5 miliona evra.

Međutim, Ibrahimović smatra da zaslužuje mnogo više novca. Tvrdi da je još uvek najspremniji i da će postaviti uslove za koje smatra da mu odgovaraju.

- Najspremniji sam u ekipi, pravim razliku i dajem dušu depresivnoj grupi. Spreman sam da produžim saradnju, ali morate me tretirati kao lidera i tako me i platiti - poručio je Ibrahimović na sastanku sa čelnicima Milana.

Sada se čeka odgovor rukovodstva. Nema dileme da je Ibrahimović bitan šraf u igri kluba i da samo njegovo prisustvo na terenu i u ekipi donosi dosta.

Italijanski mediji tvrde da je rukovodstvo Milana zbog toga i spremno da prihvati uslove kakve Ibra želi, što bi svakako bio presedan u svetu fudbala. Samo Zlatan može dobiti ugovor po uslovima koje sam postavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati