Fudbal

Direktno.rs

29. 07. 2020. 09:12 0

Bajern prevario Perišića, a on ide kod Matića

Ivan Perišić neće ostati u Bajernu kako mu je uprava obećala pre nekoliko meseci već je odustala od ideje da ga otkupi od Intera u koji bi trebalo da se vrati posle završetka Lige šampiona.

Dovođenjem Liroja Sanea, Bavarci su promenili odluku u vezi Perišića što ga je lično razočaralo jer je očekivao da će biti u Minhenu još barem dve godine. Međutim, neće dugo biti razočaran 31-godišnji hrvatski ofanzivac jer bi po završetku Lige šampiona mogao da se preseli kod Nemanje Matića u Mančester junjated.

Englezi rado žele da se reše Aleksisa Sančeza koga Inter pokušava da zadrži i zauzvrat traže Ivana Perišića koji bi im upotpunio konkurenciju na krilnoj poziciji. Ni finansijski uslovi neće biti problem jer Junajted može Hrvatu da plati oko 10 miliona evra po sezoni koliko je imao u Minhenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati