Fudbal

S. I.

28. 07. 2020. 11:27 0

NIKAD VIĐENO Bane se "otkačio" za kraj u Zenitu (video)

Branislav Ivanović ima fantastičnuj karijeru, osvajao je sve sa Lokomotivom, Čelsijem i Zenitom, za selekciju Srbije igrao je 105 mečeva, ali ga nikad nismo videli da se ovako opusti, peva i đuska kao u autobusu Zenita posle osvajanja duple krune. Istovremeno, trener Sergej Semak je prvi oficijalno najavio da Ivanović napušta Zenit.

Zaigrao je i zapevao 36-godišnji srpski as, podigao je atmosferu do tačke usijanja ne samo u autubusu već i pred navijačima koji su ih dočekali u Sankt Peterburgu.

Kad pogledate ove snimke da li vam izgleda Ivanović kao neko ko napušta klub? Trener Sergej Semak je danas prvi najavio da Ivanović napušta Zenit a da li će se vratiti u Srbiju i možda zadovoljiti lične motive igranjem u Crvenoj zvezdi ili otići u Premijer ligu (kako pišu Everton) ili neki drugi klub "Lige petice", znaćemo se oficijsalno posle 1. avgusta kad mu ističe ugovor. 

- Ivanović je mnogo učinio za tim ove sezone, dao joj je autoritet, stabilnost. Hvala mu za sve igre i golove koji su nam pomogli da osvojimo duplu krunu. Rastanak sa njim je bio težak. I za njega i za mene i za ekipu. Ali, moramo ići dalje, moramo da se razvijamo i ako možemo da dovedemo boljeg igrača to moramo da učinimo. Lovren je sličan igrač Ivanoviću, ali je mlđi, brži i poseduje još neke jako dobre karakteristike. Ivanović je mnogo zadužio klub, uprava će u ponedeljak dati zvaničnu objavu. Budite strpljivi - izjavio je trener Zenita Sergej Semak.

U svakom slučaju Bane je ovim klipovima oduševio navijače Zenita koji opravdano pitaju upravu - kako ovakvog ČOVEKA uopšte možete da pustite da ode iz kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati