Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 07. 2020. 21:28 1

SKOKOM DO POBEDE Krstović doneo trijumf Zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su drugu utakmicu na pripremama za dolazeću sezonu i ostvarili novi trijumf pošto su u Gornjem Milanovcu porazili Metalac sa 1:0. Jedini strelac na utakmici bio je Nikola Krstović u 89. minutu.

Pobedila je IMT Zvezda, a onda i tim koji se vratio u Superligu. Dejan Stanković je izveo vrlo jak sastav na startu meča sa Sanogom, Kataijem, Tomaneom... ali i Srđanom Spiridonovićem koji je debitovao u crveno-belom dresu. Skoro sat i po se mučila Zvezda, a onda zahvaljujući sjajnom skoku i trzaju glavom Krstovića u finišu došla do pobede.

Više od igre imao je aktuelni šampion Srbije koji je stvarao prilike, ali gotovo nijedna nije realizovana. Dosta stvari za analizu imaće Stanković nakon ovog pripremnog duela, mada je bilo stvari zbog kojih je mogao da bude zadovoljan strateg tima iz Ljutice Bogdana.

I te kako su se istakli golmani Metalca, u prvom poluvremenu Puletić, a u drugom Savić. Najveću priliku na utakmici je propustio upravo debitant Spiridonović kog je neverovatnim dodavanjem Aleksandar Katai spojio sa golom, ali je novajlija bio neprecizan u situaciji jedan na jedan.

Prvu utakmicu za Zvezdu igra Srđan Spiridonović koji je ovog leta došao na Marakanu, a potom je bio pozitivan na korona virus.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati