Fudbal

[ Izvor: Radio Napoli ]

09. 07. 2020. 21:14 0

Tumba: Sergeju treba veći klub, Maksi ne!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković za radio "Napoli" govorio je svojim o Nikoli Maksimoviću, sjajnom defanzivcu Napolitanaca i njegovoj daljoj karijeri ali je mnogo više odjeknuo komentar o Sergeju Milinkoviću Saviću i savet za ovo leto.

- Sergejeva budućnost zavisi samo od njega. Verujem da je došlo vreme da promeni tim i potpiše za jedan od vrhunskih evropskih klubova. U Rimu je dostigao vrhunac u vrlo cenjenom okruženju, koji ga veoma poštuje. Ipak, Lacio bez obzira na sjajne igre ne predstavlja onaj krem vrhunskih klubova koji mogu da te nateraju da napraviš iskorak u kvalitetu. A, Sergej sada svakako zaslužuje tako veliki klub - komentarisao je Tumbaković.

Maksimović je promenio trenera u Napulju, vraćen je sa desnog beka na mesto centralnog štopera u paru sa Kulibalijem i igra perfektno. Posebno se istakao u finalu kupa gde je zaustavio Ronalda a pritom postigao i gol u penal seriji za trofej.

- Nikola je u fenomenalnoj formi, igra sa velikim samopouzdanjem otkako je Gatuzo na klupi. Odigrao je sjajno u finalu kupa, to je najbolji način da postane oslonac u igri Napolija i u selekciji Srbije. Vrlo je važno što ima trenera poput Gatuza koji ga vidi pravim očima i zato mu preporučujem da potpiše novi ugovor. Nije vreme da menja klub - i kad je Maksa u pitanju iskreno je odgovorio selektor "orlova".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati