Fudbal

S. I. [ Izvor: Marca.com ]

09. 07. 2020. 09:28 1

Real prodaje Jovića, Milan napada

Real Madrid počeo je da sluša ponude za Luku Jovića jer trener Zinedin Zidan više nema dilemu da li želi našem asu da pruži još jednu šansu da ga uveri u kvalitet, piše na naslovnoj strani "Marka".

Kada je isti list objavio pre više od godinu dana da Jović dolazi na "Bernabeu" nije se sumnjalo u istinitost ove informacije kao što se ni sada ne sumnja da je Lukina odiseja u Madridu završena. Madriđani su počeli da slušaju ponude, kaže "Marka", ne pominjući imena klubova iako Zidan stoji čvrsto iza Jovića tvrdeći da je ekstra kvalitet. 

Zna se da je Milan prvi favorit, menadžer Fali Ramadani je prošle nedelje dogovorio uslove sa čelnicima roso-nera, a sada ostaje da se vidi i model transfera sa Realom. Italijanski mediji tvrde da postoje dve opcije, otkup za 50 miliona evra ili pozajmica na godinu dana za pet miliona evra sa pravom otkupa na još 50.000.000.

Mediji su Jovića povezivali sa Mančester junajtedom i Arsenalom, ali malo je klubova trenutno u Evropi koji bi za napadača u doba korone, pogotovo sa lošom statistikom i brojhnim povredama koje je imao Luka, dati Madridu traženu sumu. Platiće samo oni koji su pratili Jovića više godina, Junajted je među njima.

Luka je pored četiri povrede koje su ga odvajale sa terena imao i problem sa adaptacijom, piše "Marka". Bio je "hladan i suzdržan" pišu Španci što mu je uz brojne povrede odmoglo da se probije i da uđe pod kožu i timu i navijačima. Statistika za igrača plaćenog 60 miliona evra Ajntrahtu, bez obzira što nije bio planiran da bude starter već samo alternativa Benzemi, je očajna: 25 mečeva, 8 puta je bio starter, 770 minuta na terenu i dva gola.

Real nema vremena da čeka, Jović je u samoizolaciji zbog nove bizarnosti vezane za koronavirus. Drug mu je zaražen a on je bez obzira na negativan test izolovan dok i drugi ne bude pokazao da je negativan. A, taman se vratio na teren posle bizarne povrede pete zadobijene kod kuće na treningu.

Za Luku Jovića je najbolje da ode tamo gde će imati prostor da igra i gde neće biti po lupom za svaki napravljen korak. A, Real je u tom smislu kao najmoderniji NASA skener.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati