Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Facebook ]

08. 07. 2020. 11:22 0

Koroman: Probudi se, uspavana Srbijo

Ognjen Koroman se već nedeljema bori protiv kriminalizacije u fudbalu, društvu i govori iz srca. Za sebe kaže da je borac za pravdu i da ga ništa i niko neće zaplašiti i ućutkati, pa je u tom tonu i komentarisao sinoćne proteste u Beogradu.

Proteste je svojski podržao, a na svom Fejsbuk profilu postavio je stori kojim poziva sportiste, narod da ustane protiv tiranije jednog čoveka.

 - Pozivam sve sportiste koji su dostojanstveni i koji vole Srbiju da dođu u Beograd, da dostojanstvenim protestom pokažemo nezadovoljstvo prema režimu. Zar Vam nije dosta poniđavanja od Saveza i klupskih rukovodilaca, zare ne vidite da nas ponižavaju, da nam ne daju pravo na život pristojan, na zarađeni novac. Je li vam dostojanstvo dozvoljava da nam konobari, lopovi i stranački pripadnici kroje ne samo sport već i naše živote. Ja ne želim SNS FUDBALSKU LIGU...Deca će vam biti gladna sutra, ako ne vidite od bukve šumu. Dozovite se pameti. Ne prodajte se za sitne interese. Pokažite ponos i oglasite se. Probudi se uspavana Srbijo. Ja sam u prvom redu sutra (pr.aut. danas) uz svoje drugove i svoju braću i svoj narod. Mene ne mogu da zaplaše ni službe, ni bilo ko...Živela Srbija... - napisao je tokom noći Koroman.

Srbi koji protestvuju nisu nasilnici, tvrdi Koroman, i na izlaganje direktora policije Vladimira Rebića koji je udario po demotrantima optužujući, napisao je:

- Ja nisam nasilnik, fašista, huligan. Gospodine Rebiću moj narod i moji drugovi nisu fašisti. SRAM VAS BILO...

Pratio je aktivno i sva noćašnja dešavanja u Beogradu, na brutalnost policije postavio je video uz komentar:

- Ovo vam je čast i ponos predsedniče!!!

Duhovitost mu nije manjkala pa je postavio i novi "Žoržov" klip uz naslov "Borba tek kreće". Svoju dvojicu nekadašnjih prijatelja, poznanika, Zvezdana Terzića, direktora Crvene zvezde i Slavišu Kokezu, čelnika FS Srbije nije propustio da bocne.

- Spavate li mirno? Što bi rekao Šoić - NEĆE DA MOŽE. Samo laganini... - već je prepoznatljiva Kokijeva rečenica.

Dan počinje uz kaficu sa prijateljem, a Koroman i Boško Obradović, lider Dveri su imali o čemu da diskutuju i prave planove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati