Fudbal

[ Izvor: Gazzetta.it ]

08. 07. 2020. 09:24 0

Ibra: Nisam u Milanu da bih bio maskota

Čudesni Milan prvo je za vikend deklasirao Lacio u Rimu 3:0, a sinoć je napravio mega preokret protiv Juventusa i od 0:2 u 62. minutu stigao do trijumfa od 4:2.

Juri Milan ka Evropi, Zlatan Ibrahimović je naravno u prvom planu ne zbog gola iz penala već zbog karakterističnih izjava. Njegova grimasa koju je postavio zvanični tviter kanal Milana kao da je govorila "0:2, je li u redu? OK". A, onda su se roso-neri pretvorili u zveri i preko Ibrahimovića (62 penal),  Kesija (66), Leaoa (67) i Rebića (80) stigli do velike pobede. Ibra je posle meča baš bio u svom stilu.

- Da sam ovde bio od početka šampionata borili bismo se za titulu. Star sam, pa to nije tajna, ali godine su broj i fudbal ih ne poznaje. Moje telo nije kao nekad, ali ja i ne pokušavam da igram na način kao kad sam imao 20 godina. Pametniji sam. Osećam se dobro, pokušavam da pomognem timu i nisam ovde da bih bio maskota već da pravim razliku. Ja sam predsednik, igrač, trener. A, plaćen sam samo kao igrač - nije propustio da se našali Ibra.

Ali, nije sve ni šala, jer su ga novinari odmah upitali da li se nešto promenilo i da li će ostati u Milanu i sledeće sezone.

- Videćemo na kraju meseca. Mene navijači nisu ni videli na terenu, a bilo bi sjajno da su ispunili San Siro do poslednjeg meeta jer bi uživali u predstavi. Mene čovek doživi samo kad me gleda uživo - zaključio je Ibrahimović.

Juventus (75) sedam kola pre kraja ima sedam bodova više od Lacija (68) koji je poražen od Lećea, dok je Milan peti sa 49 bodova ali i utakmicom više od Rome i Napolija koji imaju po 48.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati