Fudbal

Direktno.rs

03. 07. 2020. 11:43 0

REKORDERI Herta uložila 150 miliona u doba korone

Prvi čovek nemačke Herte Lars Vindhorst je rekorder po ulaganjima u vreme korone jer je investirao 150 miliona evra a planira još toliko u naredna dva meseca.

Dok su se u mnogim velikim klubovima sveta vodili pregovori gazda i igrača o smanjenju plata za vreme pandemije, Vindhorst o tome nije ni razmišljao već je samo gledao kako da uloži novac i ojača tim.

- Uspeh ne može da se kupi, ne može da se dogodi ni preko noći, već do njega morate da dođete postepeno. Finansijska stabilnost i mogućnosti su veoma važni za razvoj, ali mnogo zavisi i od struke da taj novac pametno uloži. Verujem da kod nas postoji dobra saradnja i verujem da su uspesi mogući. Da, verujem da možemo do Lige šampiona, zašto da ne. Bila bi luda sreća da to učinimo za dve godine, ali nije isključeno - za Bild je istakao predsednik Herte.

Od kako je preuzeo upravljanje klubom Vindhorst je investirao u klub 374 miliona evra. I neće stati dok ne ispuni ciljeve.

- Plan je da Herta dođe u situaciju da osvoji titulu u Nemačkoj i da stalno igra Ligu šampiona. Ako ne budemo pravili greške uveren sam da ćemo do toga doći, ali ne mogu da prognoziram i kada. Smatram da je predanost u radu i ulaganjima dobar preduslov za uspeh. Mi to za sada imamo - rekao je Vindhorst.

Herta planira da otkupi od Liverpula i Marka Grujića, a već je dovela Pjonteka, Tusara, Lukebakija, Kunju...

Vindhorst je 43-godišnji biznismen koji je poznat kao priličan hazarder koji se vratio posle bankrota 2007. Većinski je vlasnik investment grupe Tennor Holding (naslednik Sapinda).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati