Fudbal

Direktno.rs

01. 07. 2020. 17:07 1

Poledica: Niste rekli da dajete 500 evra bruto!

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica ekspresno je odgovorio sportskom direktoru FS Srbije Vladimir Matijaševiću na to da je pristao da Savez pokloni po 500 evra igračima, tvrdnjom da no sumi nije bilo reči.

 

- Tačno je da me zvao Vladimir Matijaševic 26 Juna 2020 i pitao šta mislim o tome da FSS pomogne igračima. Naravno, rekao sam da je to sjajna ideja i da ću prvi pohvaliti FSS ako to urade. Na njegov zahtev da nikome ništa ne pričam, ispoštovao sam reč zato što je za mene reč svetinja i nisam nikome ništa pričao osim što sam se posavetovao sa jednim igračem u koga sam imao poverenja. Nisam znao o kom iznosu se radi niti mi je rečeno, da sam znao o kom iznosu se radi prvi bih rekao da se ne brukaju, juče kada je doneta odluka da se pomogne igračima sa 500 evra, napisana mi je poruka da je 500 evra bruto. Dakle, ne radi se o 500 evra već je iznos znatno manji - istakao je Poledica.

Reakcija igrača je bila potpuno očekivana, smatra prvi čovek "sindikalaca".

- FSS je već istim tim igračima naplatio i više od 500 evra da dobiju ispisnice iz klubova dužnika a pre toga su logistički pomagali klubovima da izigraju igrače. Namere Vladimira Matijaševića su bile poštene i zaslužuje poštovanje svih igrača. Rekao bih da ga je FSS doveo u zabludu iako on to nije zaslužio zato što je imao iskrene i dobre namere - napisao je Poledica

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati