Fudbal

Direktno.rs

01. 07. 2020. 16:32 0

Vuković Legijin do 2022.

Aleksandar Vuković potpisao je novi ugovor koji ga obavezuje da ostane trener Legije do juna 2022. godine. Predan rad u proteklih godinu dana rezultiraće titulom, a uprava kluba nije želela da izgubi talentovanog trenera.

 

- Moram priznati da sam u ovom slučaju bio veoma miran, jer sam se relativno davno dogovorio sa klubom o pitanju produženja ugovora. Nisam naročito uzbuđen zbog ovog čina jer je za mene trenutno najvažnija utakmica protiv Leha i sezona koju želimo privesti kraju - istakao je Vuković.

 Ugovor je nagrada za obavljeni posao.

- Godina rada koja je iza nas dokazala nam je svima da se puno dobra može učiniti zajedničkim radom i idejama i doslednim pridržavanjem. Međutim, mislim da nismo ni na pola onoga što bismo želeli postići. Imam viziju gde želim da dođemo ne samo u Poljskoj, već i u Evropi.

O prelaznom roku nije hteo mnogo da govori.

- Mislim da je tim pokazao kvalitet i da možemo dobiti mnogo od ljudi samo ako im verujete a i suprotno ako se ne slažete sa njima. Moraćemo da ojačamo tim ali samo kvalitetnim igračima koji mogu da nas podignu na viši nivo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati