Fudbal

Direktno.rs

01. 07. 2020. 22:16 0

Sitijev evropski opstanak ili rastanak 13. jula

UEFA će 13. jula odlučivati o sudbini Mančester sitija i njihovoj dvogodišnjoj kazni neigranja u evrokupovima jer će tada biti poznata odluka Sportskog suda u Lozani na osnovu žalbe engleskog kluba.

Evropska kuća fudbala kaznila je u februaru "građane" zabranom igranja u evropskim takmičenjima u naredne dve sezone zbog kršenja finansijskog fer pleja, a pored izbacivanja kažnjeni su i sa 30 miliona evra.

Engleski klub je odmah uložio žalbu Sudu za sportsku arbitražu (KAS), a posle saslušanja odluka bi trebala biti doneta 12. jula, a javno objavljena dan kasnije.

Tada će se konačno znati hoće li Siti biti i zvanično izbačen iz Evrope ili će kazna UEFA na kraju biti ukinuta ili potvrđena. Šokantna kazna je već dovela do turbulencija jer trener Hozep Pep Gvardiola neće da produži ugovor, a i brojni igrači, kao što su Aguero, Silva, su zatražili transfer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati