Fudbal

Direktno.rs

25. 06. 2020. 11:57 0

"Ne gledajmo komšije, u svom dvorištu imamo karcinom"

"Nema potrebe da dokazujem zvezdaštvo, ali statusi da je neko uzeo titulu, a neko drugi ništa su smešni i ponižavaju sve zvezdaše! Mi smo, bre, Zvezda i gledajući u komšiju pokazujemo da smo mali, što nikako nismo. Imamo karcinom u našem klubu i toga se moramo rešiti", poručio je Ognjen Koroman, nekadašnji as crveno-belih i bivši reprezentativac, na Fejsbuku.

Partizan je sezonu okončao bez osvojenog trofeja, jer je sinoć u finalu Kupa Srbije posle penala izgubio od Vojvodine (2:4). To je naišlo na opštu euforiju među navijačima Crvene zvezde, koji su likovali nad neuspehom večitog rivala.

A upravo je to ono što najviše pogađa Ognjena Koromana, nekadašnjeg asa Crvene zvezde i čoveka koji je nosio dres reprezentacije, pa se oglasio na Fejsbuku.

- Da dokazujem zvezdaštvo, ali statusi u kojima se navodi da je neko uzeo titulu, a neko ništa su smešni i ponižavaju sve zvezdaše. Mi smo, bre, Zvezda i gledajući u komšiju pokazujemo da smo mali, a mi mali nismo. Gledajmo, zvezdaši, šta ćemo dalje, imamo karcinom kod nas, toga se treba rešiti - naveo je Koroman, a potom i pojasnio na šta tačno misli:

- Mnogi ga ne vidite. Je l' znate koliki je dug? Je l' znate rezultate u Evropi i na poslednja četiri derbija? Da li znate da novinari ne žele da pišu o problemima u klubu, dugovanjima, promašenim milionskim pojačanjima? Da li znate za masovne otkaze u klubu i izbacivanje ljudi na ulice? Smanjuju se plate zaposlenima koji se muče da prehrane porodice, a pojedini igrači imaju mesečno 50.000 evra i ne dolaze na stadion... NE ZNATE??? Je l' znate za nove kredite koje podižemo? - pitao je sve Koroman.

Stoga je naveo da treba gledati u svoje dvorište.

- Znalo se pre godinu dana da će ovo biti ovako. Sramota me je kada vidim neke statuse. Partizan ne može meda. Pa, ne može, nismo ni mi mogli šest godina, ne zbog ekipe i igrača, zna se šta je i kako je išlo tada. "Delije", gledajmo da damo podršku Dekiju i igračima. Ispratite dešavanja malo u našoj avliji, kažem vam imamo KARCINOM veliki, tek ćete videti posledice. Pustite, bre, Partizan, Vojvodinu, Laleta... Mi smo Zvezda - naveo je Koroman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati