Fudbal

Milan Zarić

24. 06. 2020. 23:43 0

Projektil Sergeja, Lacio gubi korak za Juveom

Fudbaleri Lacija značajno su sebi smanjili šanse da na kraju sezone osvoje titulu, jer su u 27. kolu Serije A poraženi na gostovanju Atalanti 3:2, pa sada imaju četiri boda manje od lidera Juventusa. Rimljanima na ovom meču nije pomogao ni Sergej Milinković Savić, koji je postigao prelep gol.

"Lacijali" su odlično ušli u meč, jer su već u petom minutu posle autogola Martena de Runa došli do prednosti, da bi situacija za njih bila još bolja šest minuta kasnije, kada se u strelce upisao i Sergej Milinković Savić.

Naš reprezentativac je dobio loptu od Luisa Alberte na 20-ak metara od protivničkog gola, raspalio je po njoj i dijagonalom matirao golmana Atalante. Bio je to najlepši momenat na meču, koji je gostima garantovao da bi mogli na kraju i da se raduju, ali...

Domaći su se potpuno probudili, pa su do poluvremena uspeli da prepolove zaostatak golom Robina Gosensa. Sve je to bio uvod u sjajan nastavak meča tima iz Bergama, koji je i došao do potpunog preokreta.

Najpre je Malinovski u 66. minutu doneo egal, da bi sva tri boda nero-azurima doneo Hoze Luis Palomino u 80. minutu. Ovim trijumfom Atalanta se učvrstila na četvrtom mestu sa 54 boda, dok je Lacio drugi sa 62, četiri manje od Juventusa.

U drugom meču odigranom večeras Roma je, takođe, posle preokreta, savladala Sampdoriju sa 2:1. Đenovljani su vodili od 11. minuta zahvaljujući Manolu Gabijadiniju, da bi potpuni preokret doneo Edin Džeko sa dva gola. Naš Aleksandar Kolarov je odigrao ceo meč.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati