Fudbal

Milan Zarić

22. 06. 2020. 23:42 0

MIHA NEMOĆAN Ronaldo i Dibala zalečili rane Juveu

Fudbaleri Juventusa uspešno su nastavili takmičenje u Seriji A, jer su u 27. kolu Serije A sa 2:0 savladali Bolonju, koju sa klupe vodi naš stručnjak Siniša Mihajlović.

U lošem raspoloženju su igrači "stare dame" dočekali duel sa Bolonjom, jer su prošle nedelje izgubili trofej u Kupu, porazom u finalu od Napolija na penale, ali su na prvenstvenom meču uspeli da zaleče rane.

Problema su imali samo u prvom delu prvog poluvremena, kada nisu uspeli da pronađu put do protivničke mreže. A onda je igrač Bolonje Stefano Densvil postupio na neverovatan način, jer je u kaznenom prostoru povukao za dres Matijsa de Lihta, pa je sudija nakon pregledanog snimka dosudio penal.

Odgovornost je preuzeo Kristijano Ronaldo (a ko bi drugi), matirao je golmana Bolonje Skorupskog. Poslao je loptu u jednu, a golmana u drugu stranu, te je na taj način i doveo bjanko-nere u vođstvo.

A tačka na meč, ispostavilo se kasnije, stavljena je u 36. minutu, kada je Paulo Dibala okončao san ekipe Siniše Mihajlovića da može do iznenađenja. Naime, tada je Federiko Bernardeski petom odigrao argentinskom napadaču, koji se okrenuo i bombom sa ivice šesnaesterca je matirao Skorupskog.

Do kraja meča nije bilo promena, iako je bilo šansi, pa je Juventus na taj način uvčrstio prvo mesto na tabeli, jer ima 66 bodova - četiri više uz meč više od prvog pratioca Lacija. Sa druge strane, Bolonja je 10. sa 34 boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati