Fudbal

Direktno.rs

05. 06. 2020. 19:02 1

Reagovanja trenera "večitih" na obračun u Kupu

Polufinale Kupa doneće "finale pre finala". Partizan će u sredu dočekati Crvenu zvezdu, a iz redova crno-belih prva reakcija posle današnjeg žreba stigla je od strane trenera Sava Miloševića. Trener kluba iz Ljutice Bogdana Dejan Stanković rekao je da je svaki trofej podjednako važan i da želi da nastavi da ih osvaja i kao trener.

- Iznenađujuće, ali za razliku od prošle godine igraćemo u polufinalu sa najvećim rivalom. Ja sam i pre žreba imao želju da igramo na našem stadionu, protiv bilo kog protivnika. Ove četiri ekipe koje su ostale u Kupu su najbolje što ima Srbija i ne bi bilo lako protiv bilo kog protivnika. Sve ekipe imaju ambiciju da osvoje kup, tako i ako želite da osvojite trofej, morate da pobedite svaku ekipu do kraja - istakao je Milošević.

Misli trenera crno-belih trenutno su usmerene ka Subotici, gde u subotu Partizan igra protiv Spartaka.

- Posle ovog derbija ko pobedi imaće još jednu tešku utakmicu do kraja sezone. I mi i Zvezda imamo sutra utakmice u prvenstvu, pa moramo fokus još da držimo na tome, pa ćemo imati dovoljno vremena za priču o derbiju posle toga - rekao je Milošević.

Stanković je istakao da je i dalje "gladan" trofeja.

- Za mene je trofej - trofej, što ih više osvajaš to si više gladan trofeja jer znaš kako se lepo osećaš kada ih podižeš i zašto to ne bi ponavljao. U karijeri sam osvojio 24, 25 trofeja i svaki mi je bio podjednako važan. Meni je drago da vi kažete da se Kup podigao na viši nivo, ima iščekivanja, bockanja, to je žar i draž našeg fudbala - rekao je Stanković na konferenciji za novinare i dodao:

- Zbog toga se ovo i radi i odriče se da bismo došli u ovakve situacije da spremamo utakmice kao što su Zvezda-Partizan, kao što je polufinale ili finale Kupa, da ima tu težinu. Ja se nadam da će i publika to prepoznati - naveo je Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati