Fudbal

Milan Zarić

04. 06. 2020. 17:19 1

Barsa čula koliko PSŽ traži za Nejmara i ostala u čudu

Barselona priprema remont u svlačionici i sprema ekipu za iduću sezonu. Španski i italijanski mediji danima tvrde da je pitanje dana kad će vest da je Interov Lautaro Martinez postao novi član Katalonaca postati zvanična. Inter za Argentinca traži 111 miliona evra i nema nameru da spusti cenu, a izgleda da su čelnici španskog prvaka pristali i da će sjajni napadač od leta postati partner Mesiju u napadu.

Međutim, na "Nou Kampu" se na tome neće zaustaviti, već žele da vrate i "odbeglog" Nejmara. Brazilac je pre nešto manje od tri godine otišao iz Barselone u PSŽ za rekordna 222 miliona evra. Nejmar želi povratak, isto želi i Barsa, no pitaju se i Parižani.

Barselona je počela pregovore s čelnicima PSŽ-a, koji su joj, piše katalonski Sport, poručili da mora da plati 175 miliona evra odštete. Isti izvor piše kako su vodeći ljudi prvaka Španije ostali u šoku zbog iznosa koji traži francuski šampiona, te su predložili Parižanima zamenu jer taj novac ne mogu da isplate.

Prema pisanju Sporta, u kombinacijama za moguću zamenu igrača nalaze se francuski reprezentativci Antoan Grizman, Samjuel Umtiti i Usman Dembele - trio za koji je Barsa ukupno platila preko 250 miliona evra, a nijedan od njih još nije ispunio očekivanja.

Ipak, Parižani zasad traže novac i ako ostanu pri tome, Nejmar će karijeru nastaviti na "Parku prinčeva".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati