Fudbal

[ Izvor: sportsport.ba ]

01. 06. 2020. 10:33 0

SUZE NE PRESTAJU Godinu dana od smrti legendarnog igrača

Na današnji dan pre godinu dana fudbalski svet je ostao u šoku nakon što su španski mediji objavili da je poginuo Hose Antonio Rejes. Legendarni fudbaler poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u blizini Utrera gde je živeo s porodicom.

Rejes je imao samo 35 godina, a ova nesreća je žestoko potresla fudbalski svet. Pre nekoliko dana objavljen je i rezultat istrage ove nesreće koji je potvrdio da se nesreća desila zbog prevelike brzine kojom se kretao automobil kojim je upravljao nekadašnji igrač Arsenala i Real Madrida.

Do nesreće je došlo kada je pukla guma nakon čega je Rejes izgubio kontrolu, te se automobil nekoliko puta prevrnuo, a zatim i zapalio. U trenutku kada je guma pukla vozio je čak 187 kilometara na sat. 

Tužilac je objavio da je Rejes odgovoran za nesreću u kojoj je poginuo i njegov rođak Džonatan. Od svega toga prošlo je već godinu dana, a mnogi su se danas prisetili legendarnog Rejesa koji je ostavio dubok trag u svetu fudbala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati