Fudbal

[ Izvor: Beta ]

31. 05. 2020. 14:38 0

Vanda izgurala priču, Ikardi dobio ugovor

Dosadašnji fudbaler Intera Mauro Ikardi potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, do 30. juna 2024. godine.

"Pari Sen Žermen sa zadovoljstvom objavljuje da je potpisan ugovor sa Maurom Ikardijem, posle pozajmice iz Intera, u sezoni 2019/2020. Argentinski internacionalac, koji ima i italijanski pasoš, potpisao je četvorogodišnji ugovor, do 30. juna 2024. godine. 

Igrač iz Rozarija je 16. Argentinac u istoriji Pari Sen Žermena", navodi se u današnjem saopštenju francuskog kluba.

Pariski klub je iskoristio opciju u ugovoru i kupio 27-godišnjeg argentinskog napadača, koga zastupa supruga Vanda Ikardi.

Ikardi je dobro igrao za Pari Sen Žermen, u 31 utakmici postigao je 20 golova i imao je četiri asistencije, a atraktivan Vanda je tvrdila pazar i govorila da on neće ostati u Parizu.

"Napadač Mauro Ikardi potpisao je ugovor sa Pari Sen Žermenom. Inter zahvaljuje fudbaleru na šest sezona koje je proveo sa nama i želi mu sve najbolje u profesionalnoj karijeri", navodi se u saopštenju milanskog kluba.

Inter je za njega tražio 70 miliona evra, ali je uprava francuskog kluba uspela da smanji cenu. Italijanski mediji preneli su da transfer košta 50 miliona evra, uz još osam miliona evra kroz bonuse, dok su mediji u Francuskoj naveli da će bonusi iznositi oko pet miliona evra.

To je prvi veliki transfer nekog fudbalera u sred krize izazvane pandemijom korona virusa.

Dolazak Ikardija mogao bi da ubrza odlazak najboljeg strelca u istoriji Pari Sen Žermena Edinsona Kavanija, kome 30. juna ističe ugovor. On bi mogao i da ostane, ali velika plata i njegove godine, 33, su otežavajuće okolnosti, preneli su francuski mediji.

Takodje, 30. juna ugovor ističe i kapitenu Pari Sen Žermena 35-godišnjem Tijagu Silvi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati