Fudbal

Direktno.rs

30. 05. 2020. 20:26 0

Varnice u Humskoj: "Crvenu liniju niko ne sme da pređe"

Trener Partizana Savo Milošević je imao dosta pohvala na račun svog tima posle pobede u Humskoj protiv lučanske Mladosti (4:1).

- Nismo još matematički potvrdili drugo mesto, ali smo napravili značajan korak. Želimo što pre da "arhiviramo" ligu i da se fokusiramo na Kup. Bile su bitne dve stvari - pobeda i da se niko ne povredi. Igra je bila iznenađujuće dobra posle ovako duge pauze. Imali smo i mi neke sumnje i strahove kako će to izgledati mada je ritam bio dobar. Dosta dobrih akcija je viđeno, posebno ona kod drugog gola, odavno nisam video da jedan tim onako dobro nešto odigra i završi golom. Svaka čast momcima - rekao je Milošević.

Jedan od igrača koji se istakao je bio Lazar Marković.

- Lazar je jedan od najvećih pojačanja u istoriji pojačanja ako se uzme u obzir gde je igrao i za koji novac. Teško da možemo skupljeg igrača da dovedemo u naše redove. Doveli smo ga da pravi razliku. Njegov put i povratak će biti dug, jer nije bio u takmičarskom ritmu. Za njega je šteta što je krenula korona, jer je ulazio u ritam. Nastavio je, deluje mi da je još spremniji sad. Za njega je jedini problem bio da uđe u fizički ritam.

Odličan utisak ostavio je i Asano.

- Često smo u prethodnom periodu imali situaciju da Asano "spava" u prvom poluvremenu, pa se probudi u drugom. Momci su imali želju posle ove pauze da igraju i to je uvek jako bitno. Dobro su radili u pauzi, preneli su to i na utakmicu.

Verovatno i jedina situacija koja nije bila dobra na utakmici jeste izvođenje penala. Sadik, nad kojim je napravljen jedanaesterac, uzeo je loptu i postigao gol, zbog čega je Natho bio ljut.

- Sve je razumljivo, ali postoje neke crvene linije koje niko ne sme da prelazi, pa ni on. Rešićemo to, kako ljudi kažu, u okviru kolektiva - zaključio je Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati