Fudbal

Direktno.rs

30. 05. 2020. 19:57 4

"Čestitam Zvezdi titulu, a da li je regularna..."

Fudbaler Partizana Lazar Marković bio je strelac vodećeg gola u pobedi protiv Mladosti iz Lučana (4:1) u meču koji nije imao veliki takmičarski značaj. Bio je zadovoljan trijumfom i istakao je da je ovo bilo zagrevanje za četvrtfinale Kupa Srbije.

- Mislim da je bilo dosta od mene, gol, dobro smo igrali, dobro smo se osećali i idemo u Surdulicu na osvajanje Kupa - rekao je Marković.

Partizan se na svom terenu vratio fudbalu posle dva i po meseca pauze zbog pandemije korona virusa, ali je dan ranije to učinila i Crvena zvezda koja je pobedom nad Radom obezbedila titulu.

- Mi uvek ciljamo titulu, tako da što se tiče ovog prvenstva, tako je, kako je, drugi smo i to je ok - dodao je Marković.

Zatim je istakao da takvim učinkom ne može da bude zadovoljan.

- Nisam, naravno, zadovoljan, ali kao što sam rekao tako je, kako je. Zvezda je osvojila titulu, ja im čestitam, da li je bilo regularno ili ne - na njima je. Nama je ostao Kup i idemo da ga osvojimo - rekao je Marković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati