Fudbal

[ Izvor: Beta ]

27. 05. 2020. 22:57 0

Šalke nastavio da posrće, Fortuna grabi ka opstanku

Fudbaleri Fortune pobedili su večeras na svom terenu u Diseldorfu Šalke sa 2:1, u utakmici 28. kola Bundeslige i zadržali šanse za opstanak u ligi.

Šalke je poveo u 53. minutu golom Vestona Mekinija, a zatim je Fortuna uspela da preokrene rezultat. Izjednačio je Roven Henings u 63. minutu, a pet minuta kasnije pobedu domaćima doneo je Kenan Karman.

Fortuna je ostvarila tek šestu pobedu u prvenstvu i sa 27 bodova zauzima 16. mesto na tabeli koje vodi u baraž za opstanak. Šalke je nastavio niz loših rezultata i posle devetog poraza zauzima deveto mesto sa 37 bodova.

Hofenhajm je na svom terenu pobedio Keln sa 3:1. Domaći su poveli golom Kristofa Baumgartnera u 11. minutu. On je postigao i gol u 42. minutu, ali je poništen zbog ofsajda, nakon upotrebe VAR tehnologije. Svoj drugi gol na utakmici Baumgartner postigao je u 46. minutu, a strelac trećeg gola bio je Stiven Cuber, na asistenciju Baumgartnera.

Jedini gol za Keln postigao je Florijan Kajnc u 60. minutu. Keln je mogao dodatno da smanji zaostatak, ali je Mark Ut promašio je penal u 77. minutu.

Hofenhajm je posle 11. pobede sedmi na tabeli sa 39 bodova, a Keln zauzima 11. mesto sa 34.

Union Berlin i Majnc odigrali su nerešeno 1:1, dok je bez pogodaka završena utakmica Augsburg - Paderborn. Ranije danas Lajpcig i Herta odigrali su nerešeno 2:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati