Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 05. 2020. 22:23 31

SAVO NAPUŠTA PARTIZAN Navijači ga šamarali!

Savo Milošević je blizu odlaska iz Humske, a razlog nije jedino sportski, već i sukob koji je trener imao sa navijačima crno-belih.

Sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu u Humskoj pre mesec dana, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od viđenijih pristalica crno-belih.

Naime, kako pišu beogradski mediji, oni su bili nezadovoljni jer se strateg crno-belih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanim dan ranije. Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutku kada je za susednim stolom sedelo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadovoljni i posle kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara. Sve se završilo na tome.

Da podsetimo, Savo Milošević je na klupu Partizana seo u martu prošle godine, kada je nasledio Žarka Lazetića, koji je bio samo prelazno rešenje. Zatekao je ekipu u veoma lošem stanju, budući da je šansa da se osvoji titula praktično bila izgubljena, ali je uspeo koliko-toliko da probudi tim, te je u debitantskoj sezoni uspeo da osvoji Kup Srbije, pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu - 1:0.

To je bio uvod u još bolja izdanja ove sezone, u kojoj je odveo crno-bele u grupnu fazu Lige Evrope, u kojoj je Partizanu nedostajalo i sreće kako bi se plasirao u šesnaestinu finala drugog po rangu evropskog takmičenja. U Superligi Srbije sa "parnim valjkom" zauzima drugo mesto, dok ga čeka i završnica Kupa Srbije, budući da njegovi izabranici u četvrtfinalu igraju protiv Radnika.

Ipak, ovaj sukob sa navijačima Partizana mogao bi da dovede do preranog i neočekivanog rastanka, a u medijima se provlačila priča da bi nekadašnji reprezentativac naše zemlje od naredne sezone mogao da sedi na klupi Aston Vile.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati