Fudbal

Direktno.rs

27. 05. 2020. 20:58 0

Još četvoro zaraženih, Premijer liga u magli

Premijer liga objavila je da su četiri osobe bile pozitivne na koronavirus u okviru treće runde testiranja u klubovima. Ukupno 1.008 igrača i članova osoblja je testirano u trećoj rundi, što je ukupan broj dovelo do 2.752. Prethodno je osam osoba bilo pozitivno.

Planirano je da svi igrači i prateće osoblje budu testirani dva puta nedeljno, a klubovima je sada na raspolaganju po 60 testova, umesto 50, koliko im je bilo dostupno do sada. Svaka osoba koja bude pozitivna na koronavirus moraće u samoizolaciju na nedelju dana.

Vest o četiri nova pozitivna slučaja dolazi u danu kada su klubovi Premijer lige jednoglasno odlučili da pristupe narednoj fazi priprema za povratak na teren, time što je dato zeleno svetlo za treninge uz kontakt. Svi klubovi su se još prošle nedelje vratili treninzima u manjim grupama.

Premijer liga je prekinuta sredinom maja, a plan je da se nastavi u junu, kada se steknu uslovi za bezbedno održavanje utakmica. Ostalo je da se odigraju još 92 utakmice, a u četvrtak će biti održan sastanak na kojem će klubovi raspravljati o brojnim pitanjima koja uključuju igranje na neutralnim terenima, kako da se odluči sezona u slučaju otkazivanja i nadoknadu za vlasnike televizijskih prava.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati