Fudbal

[ Izvor: Marka ]

26. 05. 2020. 09:16 1

"Marka" otkriva: Poznata sudbina Jovića u Realu (VIDEO)

Luka Jović je u prvoj sezoni u Madridu razočarao i klub i navijače. Naš napadač stigao je prošlog leta u Real za 60 miliona evra kao velika Zidanova želja i očekivalo se da će se s Karimom Benzemom boriti za minutažu u napadu kraljevskog kluba.

Međutim, Jović je odmah postao rezerva, Zinedin Zidan mu retko daje priliku, a poslednji "El klasiko" je čak gledao s tribina. Srpski golgeter je na učinku od dva pogotka i dve asistencije za 770 minuta provedenih na terenu. Očekivalo se da bi Jović ovog leta mogao da napusti Madrid, ali Realu bliska "Marka" tvrdi da će srpski napadač ostati u klubu i pokušati da promeni mišljenje trenera. 

- Da je koštao manje, bilo bi ga lakše staviti na prodaju. Ovako, dobiće novu priliku. Razlog je i što će Real teško ovog leta dovesti Halanda ili Mbapea pa će Jović dobiti još jednu godinu za dokazivanje - piše "Marka".

Isti list otkriva kako je Jović bio velika Zidanova želja prošlog leta te da je slavni Francuz lično kontaktirao našeg reprezentativca kako bi mu poželeo dobrodošlicu. Težak Jovićev početak u Madridu porede s Modrićevim 2012. godine kod Murinja. 

- Jović mora znati da počeci u Madridu često nisu jednostavni. U svlačionici ima dva dobra primera, a jedan mu je jako blizak. Reč je o Luki Modriću. Njegova prva sezona je bila bolje od ove njegovog srpskog imenjaka, ali je mesecima patio kako bi se prilagodio ekipi. Kasnije je postao jedan od ključnih igrača. Drugi primer je Karim Benzema koji je stigao u Jovićevim godinama (21), slabo je tresao mreže u prvoj sezoni, imao problema i van terena, ali je sve prebrodio - piše "Marka".

Jović ugovor s Realom ima do 2025. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati