Fudbal

Direktno.rs

23. 05. 2020. 20:52 6

Koroman peti put: Budi se Srbija, narod prepoznao sve

Ognjen Koroman peti put! Bivši as Crvene zvezde i reprezentativac naše zemlje, podigao je prašinu objavama na društvenim mrežama, kritikujući crveno-bele i Fudbalski savez Srbije, na čemu se nije zaustavio, već je danas na Fejsbuku konstatovao da se "Srbija budi", te je naveo da je dobio više od 4.000 poruka podrške zbog iznetih stavova.

Koromanu su zbog tih poruka odgovarali direktor Omladinske škole Crvena zvezda Dragan Mladenović, kao i član Izvršnog odbora FSS Dragiša Binić, ali im nekadašnji fudbaler nije ostajao dužan. 

- Lepo je biti čist i da te grupacije svih navijača u Srbiji podržavaju u svim stavovima. Primio sam više od 4.000 poruka podrške od navijača Partizana, Zvezde, Vojvodine, Radničkog, Smedereva, bukvalno i od vođa tih grupacija. Svi isto razmišljaju. Preko 100 igrača i preko 50 trenera mi se javilo iz tih klubova da mi daju podršku. Bukvalno nijedan komentar i poruku uvredljive prirode nisam dobio. Hvala vam na tome... Budi se Srbija polako, prepoznao narod, bre, sve. I nije bitno da li smo "grobari" ili "delije" - rekao je Koroman.

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Zvezde je istakao da je pomenute stavove izneo jer je nezadovoljan opštim stanjem u srpskom fudbalu.

- Nisam ja ni pokretač, ni buntovnik, već mi je muka da gledam sve ovo više, zato sam i izneo svoje stavove. Narodu, bre, dosta tiranije. Pojedinci se bogate, a sport nam propada i tone. Ali, biće borba neprestana, nema nazad više - naveo je Koroman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati